RECENZE A ZKUŠENOSTI S ZATEPLENI-FASAD.EU 


  • Bylo vše podle Vašich představ?
  • Jak hodnotíte komunikaci našich obchodníků?
  • Jak hodnotíte kvalitu dopravy?
  • Je náš ESHOP dostatečně přehledný?
  • Pomohli jsme Vám? 
 
  

Vaše hodnocení a připomínky nám pomohou dále zdokonalovat naše služby v oblasti zateplování fasád.
 
Děkujeme Vám ještě jednou za důvěru v naše služby,
 
Roman Studený a tým pracovníků Zofi fasády s.r.o. 

  •  
  •  

Celkové hodnocení    

Nový příspěvek

Zákazník

Číslo objednávky

Hodnocení pomocí hvězd


Text příspěvku

Captcha image
Show another codeZobraz nový kód

Odeslat
Štěpán Novák | 15. října 2018

Dobrý den, chci poděkovat panu Kurfürstovi za ochotu, kterou se mi věnoval při objednávání a nákupu materiálu. Také děkuji za všechny informace, které jsem se dozvěděl z vašich stránek, za videa, blogy a eBook. Váš vstřícný přístup rozhodl, že nakoupím u vás. Pěkný den.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 15. října 2018

Dobrý den pane Novák,

děkujeme mockrát za krásné hodnocení a využití našich služeb Moc nás těší, když u nás zákazníci najdou všechny informace co hledají a naše videa jim pomůžou. Panu Kurfürstovi vše vyřídíme.

Pěkný den,

ZOFI 

Lenka Wasyliw | 12. října 2018

Dobrý den dámy, mockrát děkuji. Opět jste potvrdily naprosto profesionální přístup, který Vaše společnost má po celou dobu komunikace se zákazníkem. S pozdravem a přáním hezkého dne Lenka Wasyliw

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 15. října 2018

Dobrý den paní Wasyliw

Děkujeme za krásnou recenzi. Jsme moc rádi, když někdo dokáže ocenit náš přístup a služby ZOFI. Vážíme si toho.

Pěkný den,

ZOFI 

Jan Kantor | 5. října 2018

Vše OK, ale chtěl jsem platbu převodem (nebo kartou), zboží přišlo na dobírku, platba v hotovosti. Nenosím větší částky po kapsách, bankomat není u každého domu - v každé obci. Jinak, opakuji, OK.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 8. října 2018

Dobrý den pane Kantor

Děkujeme za hodnocení. S komplikaci ohledně platby se omlouváme. Je to zvláštní, běžně u nás mají zákazníci možnost volby druhu platby a platby převodem jsou u nás na denním pořádku. Asi nějaký zádrhel v naší komunikaci. Pro příště si na to dáme větší pozor. Děkujeme za využití našich služeb. 

Pěkný den

Tým ZOFI 

Feri | 3. října 2018

Vyborne jednani od pani studene, jen doprava by mohla být levnější-objednávaám od hodně jiných firem a s dopravou jsou skoro o polovinu levnejsi:(,(treba pul palety šindele vyslo za 600,-kč bez dph), jeste mala připominka-zlepšení: paletu převzala manželka, když jsem přijel z prace a paleta byla před garazi , všiml jsem si obnažnýho rohu folie a pod nim byli vidět pytle s lepidlem už mokry jak pršelo, nechtel jsem to řešit-přece maji pytle vnitrni tenonkou folii, ktera snad vodu nepusti do lepidla. Je treba pocitat s tim, že přepravce to hold složí a je mu jedno jestli to bude celej den na dešti- raději pořádně chránit před ceštěm:)-jak piši nechtel jsem tuto drobnost řešit:)

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 8. října 2018

Dobrý den,

Děkujeme za Vaše hodnocení a připomínky. Za nepříjemnosti s předáním zboží a zabalením se omlouváme. Upozorníme na to naše kolegy na expedici, ať si na to pro příště dají pozor. Děkujeme.

Pěkný den

Tým ZOFI 

Josef | 3. října 2018

Vše proběhlo jak bylo dohodnuto super obchod.........díky

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 8. října 2018

Dobrý den,

Děkujeme za krásné hodnocení. Vážíme si toho.

Pěkný den

Tým ZOFI 

Pavel | 2. října 2018

vše proběhlo k mé spokojenosti

Franta | 2. října 2018

Vše proběhlo rychle a k plné spokojenosti

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 8. října 2018

Dobrý den,

to jsme radí že bylo vše OK, děkujeme za hodnocení a využití služeb ZOFI

Pěkný den

Tým ZOFI 

Jiří Voldán | 19. září 2018

Dobrý den pane Studený, chci vám pochválit vaši obchodní činnost a strategii. Vybral jsem si vaši firmu pro dodávku lepidel, fasádních prvků apd. protože se mi líbí jak jednotlivé prvky popisujete a děláte videa. Našel jsem na vašich stránkách spoustu informací. Našel jsem i vaše publikace, které mi moc pomohli. To vše bylo důvodem proč koupit materiál u vás, samozřejmě i cena není špatná (pochopitelně se lze dostat i na nižší s různými slevami u jednotlivých produktů), ale právě vaše komplexnost a rady mě utvrdily, že bude nejvhodnější nakupit u vás. S pozdravem Jiří Voldán

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 8. října 2018

Dobrý den pane Voldán

moc děkujeme za krásné hodnocení. Vždy nás moc těší, když zákaznicí ocení naše aktivity, videa, e-booky a rady.  Pak hned vidíme že to má smysl :)

Pěkný den

Tým ZOFI 

Lukáš Brhel | 18. září 2018

Naprostá spokojenost, rychlá komunikace, dobré ceny a termín dodání. Jen objednáte a okamžitě vše jede... Ochota vyřešit i další požadavky a změny ze strany zákazníka. Takto si představuji správně fungující přístup firmy i e-shopu. Velký dík paní Studené

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 8. října 2018

Dobrý den pane Brhel,

děkujeme za využití služeb ZOFI a za krásné hodnocení.

Pěkný den

Tým ZOFI 

Golobokov Konstantin | 16. září 2018

Oceňuji ochotu, rychlé jednání a příznivé ceny. Již dlouho jsem se s tak skvělým přístupem nesetkal. Velké poděkování pro paní Studenou!

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 17. září 2018

Dobrý den,

Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení, vše vyřídíme paní Studené. Děkujeme za využití šlužeb ZOFI

Pěkný den,

ZOFI