RECENZE A ZKUŠENOSTI S ZATEPLENI-FASAD.EU 


  • Bylo vše podle Vašich představ?
  • Jak hodnotíte komunikaci našich obchodníků?
  • Jak hodnotíte kvalitu dopravy?
  • Je náš ESHOP dostatečně přehledný?
  • Pomohli jsme Vám? 
 
  

Vaše hodnocení a připomínky nám pomohou dále zdokonalovat naše služby v oblasti zateplování fasád.
 
Děkujeme Vám ještě jednou za důvěru v naše služby,
 
Roman Studený a tým pracovníků Zofi fasády s.r.o. 

  •  
  •  

Celkové hodnocení    

Nový příspěvek

Zákazník

Číslo objednávky

Hodnocení pomocí hvězd


Text příspěvku

Captcha image
Show another codeZobraz nový kód

Odeslat
ASIMO STAV s.r.o. | 2. srpna 2018

Tři objednávky, třikrát maximální spokojenost. Děkuji Vám.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 2. srpna 2018

Dobrý den,

Třikrát vřelé díky :) Jsme moc rádi, že jste opakovaně spokojen s našim obchodem. Budeme se těšit na další spolupráci.

Pěkný den,

Tým ZOFI 

Hynek | 1. srpna 2018

Super komunikace, maximální ochota. Skvělá doprava. Vše klaplo na výbornou. Doporučuji!

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 2. srpna 2018

Dobrý den pane Hynek,

 děkujeme za hodnocení a využití našich služeb. Jsme moc rádi že jste byl s komunikací a dopravou spokojen. 

Pěkný den,

Tým ZOFI fasády s.r.o. 

Tomas T | 31. července 2018

Určitě bych vyzdvihl skvělou komunikaci. Rychlé jednání. Prostě super obchod, rád se určitě vrátím. Ochota Poradit. Děkuji.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 2. srpna 2018

Dobrý den paneTomáši,

děkujeme za krásnou recenzi. Budeme moc rádi, když znovu využijete naše služby.

 

Pěkný den,

 

Tým ZOFI fasády s.r.o. 

Kosar Filip | 27. července 2018

Profi firma. Rychle dodani skvela komunikace.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 2. srpna 2018

Dobrý den pane Kosar,

Jsme rádi, že jste byl spokojen. Děkujeme

Pěkný den,

Tým ZOFI fasády s.r.o. 

Hedvika Červinková Černá | 18. července 2018

excelentní komunikace, rychlost, nabídka,vřele doporučuji

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 19. července 2018

Dobrý den paní Černá,

děkujeme za krásné hodnocení, moc si toho vážíme. 

S pozdravem

Tým ZOFI fasády s.r.o. 

Jirka | 18. července 2018

Dobrý den .. kupoval jsem izolační desky které jsem poptával i v jiných stavebninách a e-shopech. Vaše firma byla jednoznačně nejrychlejší v reakci na objednávku i v dodání .. v tomto ohledu jste dobrými konkurenty i pro stavebniny DEK.. děkuji a doporučuji.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 19. července 2018

Dobrý den pane Jiří,

jsme rádi že vše proběhlo jak má a byl jste takto spokojen. Právě rychlostí, službou navíc a osobním a přátelským přístupem se snažíme konkurovat těmto velkým firmám. Vždy nás potěší, když to někdo dokáže ocenit. Děkujeme.

S pozdravem

Tým ZOFI fasády s.r.o. 

Petr Borovička | 17. července 2018

Dalo mě velkou práci vybrat stavební materiál, za to jsem byl několikrát Vámi pochválen a že se objednávka vyřizuje a už už bude expedována. No a pak po ztraceném týdnu mě p.Ondřej Kurfurst sdělil, že nejenom že materiál nemáte, ale kdybyste ho měli, tak ho stejně nemáte jak dovézt. Tomu říkám obchod. Všechny známé varuji před takovým nákupem.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 17. července 2018

Dobrý den pane Borovička,

moc nás mrzí, že jste nebyl spokojen s vyřízením Vaší objednávky. Bohužel stavebnictví je specifické odvětví, ve kterém provozování internetového obchodu není nic jednoduchého. Při každé objednávce musíme počítat s velikostí a hmotností zboží a následně pak vymyslet, jak co nejlevněji zboží k zákazníkovi dostat. Vy jste si objednal sádrokartonové desky a k nim příslušenství vč. 4m profilů. Kolega Kurfürst zkoušel zboží poptat v partnerských stavebninách ve Vašem okolí, bohužel zboží skladem nebylo. Bohužel takto rozměrný náklad nám žádná přepravní společnost nevezme a kdybychom jej měli vézt našim závozem, cena dopravného by se téměř vyrovnala objednávanému zboží. Na Vaši poptávku zboží jsme reagovali ve slíbeném termínu, nikoliv po týdnu, jak Vy píšete.

Přejeme pěkný den,
 

Tým ZOFI

Jarda | 15. července 2018

Velmi kladny pristup, mohu jen doporucit

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 16. července 2018

Dobrý den,

děkujeme.

Přejeme pěkný den,

Tým ZOFI 

Stanislava Matysova | 13. července 2018

Jsem velmi spokojena s panem na druhe strane telefonu.Vyresil i chyby ,ktere nezavinil a ochotne mi vse vysvetlil a doporucil pro me to nejlepsi reseni.Za me pan na svem miste.Omlouvam se ,ale na jmena nemam pamatovaka.Krasny a prehledny eshop.A s cim si nevite rady ,tak vam radi poradi.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 16. července 2018

Dobrý den paní Matysová,

děkujeme za krásné hodnocení a využití našich služeb. Vaši pochvalu vyřídíme. Jednalo se o kolegu Ondru Kurfürsta, prodejce našeho fasádního centra OLOMOUC. Je to opravdu prodejce na svém místě. :)

Ještě jednou děkujeme.

Přejeme pěkný den,

Tým ZOFI 

Martin Vlk | 12. července 2018

Dobrý den pane Studený.Objednaný materiál jsem včera vyzvedl a vše je vpořádku. Jak jsem již domlouval s paní Studenou, až budu mít jasno kolik čeho chci, obrátím se na Vás s objednávkou na materiál systému zateplení Newtherm.Děkuji Vlk.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 12. července 2018

Dobrý den pane Vlk,

děkujeme za hodnocení a využití služeb ZOFI fasády, na další spolupráci se budeme těšit. 

Pěkný den,

tým ZOFI