RECENZE A ZKUŠENOSTI S ZATEPLENI-FASAD.EU 


  • Bylo vše podle Vašich představ?
  • Jak hodnotíte komunikaci našich obchodníků?
  • Jak hodnotíte kvalitu dopravy?
  • Je náš ESHOP dostatečně přehledný?
  • Pomohli jsme Vám? 
 
  

Vaše hodnocení a připomínky nám pomohou dále zdokonalovat naše služby v oblasti zateplování fasád.
 
Děkujeme Vám ještě jednou za důvěru v naše služby,
 
Roman Studený a tým pracovníků Zofi fasády s.r.o. 

  •  
  •  

Celkové hodnocení    

Nový příspěvek

Zákazník

Číslo objednávky

Hodnocení pomocí hvězd


Text příspěvku

Captcha image
Show another codeZobraz nový kód

Odeslat
Jiří Voldán | 19. září 2018

Dobrý den pane Studený, chci vám pochválit vaši obchodní činnost a strategii. Vybral jsem si vaši firmu pro dodávku lepidel, fasádních prvků apd. protože se mi líbí jak jednotlivé prvky popisujete a děláte videa. Našel jsem na vašich stránkách spoustu informací. Našel jsem i vaše publikace, které mi moc pomohli. To vše bylo důvodem proč koupit materiál u vás, samozřejmě i cena není špatná (pochopitelně se lze dostat i na nižší s různými slevami u jednotlivých produktů), ale právě vaše komplexnost a rady mě utvrdily, že bude nejvhodnější nakupit u vás. S pozdravem Jiří Voldán

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 8. října 2018

Dobrý den pane Voldán

moc děkujeme za krásné hodnocení. Vždy nás moc těší, když zákaznicí ocení naše aktivity, videa, e-booky a rady.  Pak hned vidíme že to má smysl :)

Pěkný den

Tým ZOFI 

Lukáš Brhel | 18. září 2018

Naprostá spokojenost, rychlá komunikace, dobré ceny a termín dodání. Jen objednáte a okamžitě vše jede... Ochota vyřešit i další požadavky a změny ze strany zákazníka. Takto si představuji správně fungující přístup firmy i e-shopu. Velký dík paní Studené

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 8. října 2018

Dobrý den pane Brhel,

děkujeme za využití služeb ZOFI a za krásné hodnocení.

Pěkný den

Tým ZOFI 

Golobokov Konstantin | 16. září 2018

Oceňuji ochotu, rychlé jednání a příznivé ceny. Již dlouho jsem se s tak skvělým přístupem nesetkal. Velké poděkování pro paní Studenou!

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 17. září 2018

Dobrý den,

Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení, vše vyřídíme paní Studené. Děkujeme za využití šlužeb ZOFI

Pěkný den,

ZOFI 

Jiří Havlík | 14. září 2018

Naprostá spokojenost. Paní Studená velmi vstřícná. Velmi příznivá cena. Vaše firma může být vzorem. Děkuji.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 17. září 2018

Dobrý den pane Havlík,

Moc děkujeme za opravdu krásné hodnocení. Vážíme si toho. Paní Studené vaši pochvalu vyřídíme :) 

Pěkný den,

ZOFI 

Fedor | 13. září 2018

Bez problémov. Poradenstvo, rýchle reakcie, organizácia, spoľahlivosť a starostlivosť o zákazníka na vysokej úrovni. Super!

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 17. září 2018

Dobrý den pane Fedor,

Děkujeme za využití služeb ZOFI. Moc nás těší že jste byl takto spokojen

Pěkný den,

ZOFI 

T.Fidler | 13. září 2018

Dobrý den, objednal jsem si u vas kotvy pro montaz markyzy, běhěm dvou dnů dorazily , vše OK. Díky T.Fidler

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 17. září 2018

Dobrý den pan Fidlere,

Těší nás že vše proběhlo rychle a bez problému. Děkujem Vám za nákup v našem obchodě

Pěkný den,

ZOFI 

Kamil Kolembus | 5. září 2018

Velmi rychlá odpověď na objednávku, rychlá výroba a vůbec vyřízení celé zakázky i když se jednalo o zakázku malého rozsahu. Velmi dobrá komunikace.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 17. září 2018

Dobrý den pan Kolembus

Děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi že jste byl se vším spokojen.  

Pěkný den,

ZOFI 

bohumil | 31. srpna 2018

takto jsi představuji služby zákazníkovy,max.spokojenost.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 17. září 2018

Dobrý den,

Děkujeme za zpětnou vazbu a pochvalu, těší nás že jste byl maximálně spokojen.

Pěkný den,

ZOFI 

František Kubík | 30. srpna 2018

Velmi rychlé vyřízení objednávky i dodání objednaného zboží. Byl jsem velmi spokojen a obchod mohu jen doporučit.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 30. srpna 2018

Dobrý den pane Kubík

jsme rádi že jste byl takto spokojen. Moc děkujeme za důvěru a krásné hodnocení.

Pěkný den, 

ZOFI 

Kracmar | 24. srpna 2018

Vše naprosto v pořádku. Firmu doporučuji.

prodejnaolomouc@zofifasady.cz | 30. srpna 2018

Dobrý den pane Kracmar,

děkujeme za doporučení a využití našich služeb.

Pěkný den, 

ZOFI