RECENZE A ZKUŠENOSTI S ZATEPLENI-FASAD.EU 


  • Bylo vše podle Vašich představ?
  • Jak hodnotíte komunikaci našich obchodníků?
  • Jak hodnotíte kvalitu dopravy?
  • Je náš ESHOP dostatečně přehledný?
  • Pomohli jsme Vám? 
 
  

Vaše hodnocení a připomínky nám pomohou dále zdokonalovat naše služby v oblasti zateplování fasád.
 
Děkujeme Vám ještě jednou za důvěru v naše služby,
 
Roman Studený a tým pracovníků Zofi fasády s.r.o. 

  •  
  •  

Celkové hodnocení    

Nový příspěvek

Zákazník

Číslo objednávky

Hodnocení pomocí hvězd


Text příspěvku

Captcha image
Show another codeZobraz nový kód

Odeslat
vk | 1. června 2015

Rychlost dodání zboží

nedos47 | 30. května 2015

Výhodná cena i komunikace,včetně rychlé dodávky. Výborný obchod,vřele doporučuji ostatním.

Pavel juřík | 24. května 2015

Komunikace, rychlost dodání vše perfektní, mohu jen doporučit.

Kačer | 18. května 2015

Nelíbí se mi : Nátěr na omítku, který jsem zde koupil v 5/2015, byl vyroben v 6/2014, takže byl na konci doby zpracovatelnosti. Nátěr nesmí zmrznout, kde mám jistotu, že přez zimu nezmrznul ??? a že omítka bude mít deklarované vlastnosti ?. J.Kačer.

studeny@zofifasady.cz | 23. března 2017

Se zákazníkem jsme se ihned spojili, vystětlili jsme mu , že výrobek má trvanlivost 1rok a tudíž jej může bez problému aplikovat. Zboží máme zajištěno v místě , kde nemůže promrznout. Tímto bylo vše napraveno ke spokojenosti Studená

Josef | 2. května 2015

Poměrně široký sortiment. Příznivé ceny. Ochota vyhovět požadavku a odborný přehled. není co vytknout. Zajímavé ceny a profesionální přístup k zákazníkovi a snaha o co nejlepší spokojenost nákupu

PVD - Talášek s.r.o. | 26. dubna 2015

profíci kteří rozumí tomu co dělají

Vladimír | 20. dubna 2015

Vstřícné jednání. Dobrá komunikace. Přijatelné ceny. Znovu budu nakupovat u této firmy. Doporučil bych ostatním

jarda b | 18. dubna 2015

doporučuji, ochotný, slušné ceny

Anonym | 17. dubna 2015

Váš obchod mi doporučil bratr, který u Vás nakupoval vybral mi zboží a já vše průběžně konzultovala s paní Studenou a s bratrem Dostala jsem zboží, které jsem objednala /i když jsem měnila objednávku - tloušťku desek. Pozastavila jsem objednávku a čekala až mi dodáte certifikát /nebyl žádný problém/ . Paní Studená byla vždy velmi vstřícná. Kontakt na Vás jsem dala panu Kovačíkovi /stavebniny AVJ/ a v tomto týdnu jsem u prodejny viděla auto s vašim logem.

Honza Chudenice | 17. dubna 2015

Vše bylo vždy OK. Vždy když jem nakupoval ve firmě Zateplení fasád.eu tak jsem byl mile překvapen profesionálním přístupem a vždy mi bylo zboží dodáno na domluvený termín.Doporučuji velice dobrá firma.