RECENZE A ZKUŠENOSTI S ZATEPLENI-FASAD.EU 


  • Bylo vše podle Vašich představ?
  • Jak hodnotíte komunikaci našich obchodníků?
  • Jak hodnotíte kvalitu dopravy?
  • Je náš ESHOP dostatečně přehledný?
  • Pomohli jsme Vám? 
 
  

Vaše hodnocení a připomínky nám pomohou dále zdokonalovat naše služby v oblasti zateplování fasád.
 
Děkujeme Vám ještě jednou za důvěru v naše služby,
 
Roman Studený a tým pracovníků Zofi fasády s.r.o. 

  •  
  •  

Celkové hodnocení    

Nový příspěvek

Zákazník

Číslo objednávky

Hodnocení pomocí hvězd


Text příspěvku

Captcha image
Show another codeZobraz nový kód

Odeslat
Alena Šťastná | 16. srpna 2019

Super obchod- dekuji za ochotu a vstřícnost při vyřizování nákupu, rychlé doručení,naprostá spokojenost.Děkuji-

Josef Kotrc | 15. srpna 2019

Nenácházím nic, co by se dalo vytknout. Na základě svého nákupu mohu dát této firmě jen to nejlepší hodnocení. Přeji ať se i nadále daří.

Czepiec Antonín | 12. srpna 2019

S nákupem a obsluhou jsem byl velice spokojen

Petr | 11. srpna 2019

Super obchod. Rychlé vyřízení i dodání. Za mě 100% přístup.

Alena Šťastná | 10. srpna 2019

Ochotný a vstřícný přístup p.Studené při objednávce.Rychlost dodání zboží. Děkuji za poskytnuté služby, Váš obchod jednoznačně doporučuji.

Daniel | 8. srpna 2019

Vše OK.

Radim Slezák | 5. srpna 2019

Naprostá spokojenost, rychlé dodání, vstřícnost ke specifickým požadavkům.

Jalub Kolařík | 1. srpna 2019

Musím konstatovat že lepší obchod neznám, kde vám odborně a ochotně poradí. Zboží a to veškeré mají za super ceny. Velmi kladně také hodnotím instruktážní videa pana Studeného která mi moc pomohla. Zboží objednané na poslední chvíli dokáží doručit zdarma a více než včas tímto děkuji p. Studené za péči a trpělivost kterou mi věnovala.Dokonce když sem objednal zboží tak ke mě přijede i technik na konzultaci a instruktáž ikdyž fasádu budu dělat svépomocí tímto děkuji panu Pěnicovi. No abych to uzavřel hodnocení 5 hvězdiček je málo, ale víc nemohu. Děkuji Kolařík

Petra | 31. července 2019

Dobrý den pane Studený, ráda bych Vám a paní Studené moc poděkovala za rady, vstřícnost a rychlost s jakou jste vyřídili mou objednávku. Velmi si toho vážím, protože jsem se dostala do situace, kdy toto musím řešit rychle a moc tomu nerozumím. Určitě ještě u vás budu objednávat marmolit, ale to naštěstí nespěchá. Vaší společnost budu určitě doporučovat všem svým známým a těším se na další spolupráci. Moc děkuji

Jan Šajbidor | 26. července 2019

Děkuji za vaše služby. V budoucnu opět využiji